Basket Talk

EuroLeague: Ελληνικός εμφύλιος με το... καλημέρα!

EuroLeague: Ελληνικός εμφύλιος με το... καλημέρα!

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της EuroLeague για την σεζόν 2023/2024, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν λίγες ώρες πριν δεν το το επίσημο καλεντάρι το... φως.

Το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου της EuroLeague αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (18/07), ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως το ρόδι θα… σπάσει με ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με το ματς να κάνει τζάμπολ στις 6/10.

Το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο ΣΕΦ αναμένεται να λάβει χώρα στις 14/3/2024 και περίπου ένα μήνα αργότερα (12/4), θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος.

Μία κόντρα πολυαναμενόμενη φυσικά, δεδομένης της μεταγραφής του Κώστα Σλούκα από τα «ερυθρόλευκα» στα «πράσινα». Το ντεμπούτο του βέβαια κόντρα στην παλιά του ομάδα δε θα είναι πιθανότατα τη βραδιά εκείνη μιας και μια εβδομάδα νωρίτερα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμένεται να παίξουν για την πρώτη κούπα της σεζόν στη Ρόδο για το ελληνικό Super Cup.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0