Basket Talk

Οριστική διακοπή - «Γης μαδιάμ» το ΟΑΚΑ! (video)

Οριστική διακοπή - «Γης μαδιάμ» το ΟΑΚΑ! (video)
Ποτέ δεν θα ολοκληρωθεί τελικώς στο παρκέ ο 4ος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με το ΟΑΚΑ να θυμίζει... βομβαρδισμένο τοπίο. Η εντολή για εκκένωση έφερε την οριστική διακοπή, με το ρολόι να δείχνει 2'42'' για το τέλος και το σκορ 35-63. Με επεισοδιακό τρόπο, πρωταθλητές Ελλάδας για 14η φορά οι Πειραιώτες.
Σχετικά Άρθρα
Το χρόνικό ενός επεισοδιακού τελικού. Το Game 4 της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν έμελλε να τελειώσει στον αγωνιστικό χώρο καθώς λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου (2'42'' για την ακρίβεια) οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά από εντολή των διαιτητών.

Στα αποδυτήρια και έπειτα από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί ο αγώνας, γεγονός όμως που δεν έγινε ποτέ με τον τέταρτο τελικό να διακόπτεται οριστικά.


Κατά την αποχώρηση των φίλων των «πρασίνων» το Κλειστό του ΟΑΚΑ έγινε πεδίο... μάχης, με τα καθίσματα να πέφτουν «βροχή». Τα πέριξ του αγωνιστικού χώρου γέμισαν με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, με τις θλιβερές εικόνες να «μιλούν» από μόνες τους.
5913159.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0