Basket Talk

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 35-63: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που δεν έληξε ποτέ! (video)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 35-63: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που δεν έληξε ποτέ! (video)
Δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί ο τέταρτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό εξαιτίας επεισοδίων που διαδραματίστηκαν και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα.
Όπως αναμενόταν με βάση την κρισιμότητα του αγώνα, οι «αιώνιοι» μπήκαν με δίψα και πάθος για τη νίκη και αυτό φάνηκε από τις πρώτες επιθέσεις. Ο Σάσα Βεζένκοφ με ένα δύσκολο τρίποντο πάνω στον Ντέρικ Ουίλιαμς… κώπασε την εκκωφαντική βοή της κερκίδας, η οποία πήρε μπροστά ξανά με το γκολ-φάουλ του Καλαϊτζάκη (15-20, 8’) και την αυτοθυσία του μια φάση αργότερα. Καταπληκτικός ο Τόμας Ουόκαπ ο οποίος ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με 10 πόντους.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εύστοχοι από τα 6.75 στο πρώτο δεκάλεπτο και αυτό συνεχίστηκε και στο δεύτερο, με τα αναπάντητα τρίποντα των ΜακΚίσικ και Σλούκα να τους στέλνουν στο +13 (17-30, 12’). Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στον αιφνιδιασμό μέσω της άμυνας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέχισε να κρατά τις τύχες του αγώνα στα χέρια της, πηγαίνοντας μάλιστα στα αποδυτήρια με διαφορά 22 πόντων (τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής) χάρις το τρίποντο του Σλούκα 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία φαντασία στις επιθέσεις του και με 18 λεπτά να απομένουν για τη λήξη ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά για πρώτη φορά σε double score, με το δίποντο του Βεζένκοφ (26-53).


Τα δεκάλεπτα: 15-24, 26-48,

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0