Basket Talk

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (διακοπή) 35-63: LIVE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (διακοπή) 35-63: LIVE
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Κλειστό του ΟΑΚΑ για τον τέταρτο τελικό της Basket League. Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατηθούν... ζωντανοί στην σειρά που προηγούνται με 2-1 για να την οδηγήσουν σε Game 5.
Το κείμενο ανανεώνεται αυτόματα.

Προς οριστική διακοπή οδηγείται ο τελικός. Αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις.

Διά στόματος των ανθρώπων του Ολυμπιακού, δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες περί... ντου των φίλων των «πρασίνων» στη φυσούνα με απώτερο σκοπό να βρεθούν στα «ερυθρόλευκα» αποδητήρια. Οι λιγοστοί αυτοί υποστηρικτές του «τριφυλλιού» πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την εκκένωση, με την αστυνομία να συμβουλεύει άπαντες να μπουν στα αποδυτήρια. Δεν έφτασαν κοντά στο χώρο που βρίσκονται οι παίκτες.

«Λαμπόγυαλο» το ΟΑΚΑ κατά την αποχώρηση των φίλων του Παναθηναϊκού, μετά από εκκένωση που ζήτησαν οι διαιτητές. Εκσφενδονίστηκαν καθίσματα, ρίψη αντικειμένων και εισβολή στο γήπεδο από τους τελευταίους, γεγονός που έφερε την παρέμβαση των ΜΑΤ.



ΕΠΙΣΗΜΟ: Οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να συνεχιστεί ο τέταρτος τελικός.



Οι διαιτητές με 2’46’’ για το τέλος της τρίτης περιόδου αποφάσισαν τη διακοπή τους ματς λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, με τον Ολυμπιακό να οδηγείται στα αποδυτήρια.


Συστάσεις από τα μεγάφωνα για τα καπνογόνα που άναψαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.



Ημίχρονο στο ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός, ύστερα από εύστοχο τρίποντο του Κώστα Σλούκα, πάει στα αποδυτήρια στο +22 κόντρα στον Παναθηναϊκό.



Είναι από τους αγαπημένους της κερκίδας και το βίωσε για μία ακόμα φορά. Ο Νίκος Παππάς αγωνίζεται για τελευταία (;) φορά με τα «πράσινα» και το ΟΑΚΑ στο... πόδι μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Νέες διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα για νερά στον πάγκο του Ολυμπιακού.



Σε μόνιμος - δια ζώσης - θεατής των τελικών της Basket League ανεξαρτήτως έδρας έχει εξελιχθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον σταρ των Μπακς να κάνει την εμφάνισή του στις court sheets με... κομπολόι. Στο πλάι του οι Άλεξ και Θανάσης.



Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ανάρτησε βίντεο
που φαίνεται ο προπονητής του ΟλυμπιακούΓιώργος Μπαρτζώκας να έχει «λουστεί» με λέιζερ από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.



Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του Game 4 των τελικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τα θύματα του ναυαγίου στην Πύλο.


Τα γιαούρτια δεν έκαναν την εμφάνισή τους, τα νερά όμως έμειναν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ για το Game 4, υπό έντονες αποδοκιμασίες με τους φίλους των «πρασίνων» να τον κάνουν... μπάνιο. Διαμαρτυρήθηκε ο «ερυθρόλευκος» πάγκος και έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα.


Υπό έντονες αποδοκιμασίες η προθέρμανση των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ, ενώ έπεσαν και δυο κροτίδες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, έπεσε μία ακόμα.


Ο Νίκος Παππάς, όπως συνηθίζεται, βίωσε την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο τελευταίο του ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό.



εικόνα_Viber_2023-06-15_21-33-02-081_1.jpg

Με λιγότερο από μία ώρα απομένει για το τζάμπολ του 4ου τελικού και τα πνεύματα πήγαν να... ξεφύγουν ανάμεσα σε Σακίλ ΜακΚίσικ και λιγοστούς φίλους του Παναθηναϊκού στην κερκίδα. Χειρονομίες, αποδοκιμασίες και μίνι-διάλογος.


Έφτασε χωρίς προβλήματα
η αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ με την έντονη παρουσία της αστυνομίας.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0