Basket Talk

ΑΕΚ: Ο Ισπανός Χοάν Πλάθα στο τιμόνι της «Βασίλισσας»

ΑΕΚ: Ο Ισπανός Χοάν Πλάθα στο τιμόνι της «Βασίλισσας»

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο προπονητή ο οποίος αναμένεται εντός ημερών να βρεθεί στην Ελλάδα για υπογραφές και ανακοινώσεις.

Σε ρυθμούς Πλάθα η ΑΕΚ! Ο Ισπανός τεχνικός είναι ο νέος προπονητής της «Βασίλισσας» και διάδοχος του Ηλία Καντζούρη στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Χοάν Πλάθα… κουβαλάει μεγάλο βιογραφικό, έχοντας προπονήσει για τρία χρόνια τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τη Μάλαγα. Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση έχει κάνει ήδη τις πρώτες τις κινήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς έχει ανακοινώσει τους Καράμπελα, Χατζηδάκη και Νετζήπογλου. Ο Ισπανός προπονητής ξεκινάει τώρα το «χτίσιμο» της ομάδας.

Ο Πλάθα είναι ο τέταρτος Ισπανός στην ιστορία της Α1 κατηγορίας. Τον… χορό άνοιξε ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού από το 2016 έως το 2018. Ακολούθησε με συντομότερη πορεία ο Λουίς Κασιμίρο, ο οποίος μόλις 2 μήνες του 2021 κάθισε στον πάγκο του Προμηθέα, ενώ τελευταίος πριν τον Πλάθα ήταν ο Κούρο Σεγούρα, που προπόνησε τη σεζόν 2021-22 Ιωνικό και ΑΕΚ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0