Basket Talk

Τρέλα στο Ντένβερ για την κούπα με πρωταγωνιστή τον Γιόκιτς (video)

Τρέλα στο Ντένβερ για την κούπα με πρωταγωνιστή τον Γιόκιτς (video)
Το πρώτο δαχτυλίδι στην ιστορία των Ντένβερ Νάγκετς είναι γεγονός και η ομάδα δε θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό από το να γιορτάσει ξέφρενα το κατόρθωμά της με πρωταγωνιστή φυσικά τον σταρ της, Νίκολα Γιόκιτς.
Οι Νάγκετς πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους με οδηγό τον πολυτιμότερο παίκτη των Τελικών, Νίκολα Γιόκιτς.

Με 4-1 επικράτησαν στην σειρά απέναντι στους Χιτ και όλος ο κόσμος του Ντένβερ γιορτάζει με τους πρωταγωνιστές το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος σέντερ σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ήταν ο καθοριστικός παράγοντας εξέλιξης της ομάδας στον δρόμο για το δαχτυλίδι γι' αυτό και ανακυρήχθηκε και MVP των Τελικών.

Φυσικά και με το πρώτο άτομο που μοιράστηκε την χαρά του ήταν η κορούλα του, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά του καθ' όλη την διάρκεια της απονομής με την ίδια να μην χορταίνει τα κονφετί.


Εννοείται πως από τους πανηγυρισμούς δεν έλειψαν τα... διάσημα αδέρφια του που είναι πάντα στο πλευρό του «Τζόκερ».


Ο Νίκολα Γιόκιτς μοιράστηκε μια συγκινητική αγκαλιά με τον προπονητή των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις.


Τόσο φιλικές ώστε και τα αδέρφια Γιόκιτς να πανηγυρίζουν μαζί του πετώντας τον στον αέρα.


Ο Γιόκιτς με την σειρά του πέταξε το έτερόν του ήμισυ, Τζαμάλ Μάρεϊ, στην πισινά των αποδυτηρίων.


Και εννοείται πως πήγε να... ενοχλήσει την συνέντευξη τύπου του Κεντάβιους Κάντγουελ Πόουπ περιχύνοντάς τον με μπύρα. Πρέπει κάπως να δικαιολογηθεί εξάλλου, και το ψευδώνυμο «Τζόκερ».


Ο Σέρβος σέντερ όμως, όπως μας έχει συνηθίσει, δεν είναι λάτρης των φώτων και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να πάμε σπίτι τώρα».
Παράλληλα ο κόσμος του Ντένβερ είναι πιο χαρούμενος από ποτέ πανηγυρίζοντας το πρώτο του πρωτάθλημα στους δρόμους της πόλης!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0