Basket Talk

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (τελ.) 75-52 - LIVE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (τελ.) 75-52 - LIVE
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τον τρίτο τελικό της Basket League υπό την παρουσία πολλών «αστέρων» του μπασκετικού κόσμου και το BN Sports σας μεταφέρει τις πρώτες εικόνες από το γήπεδο.

Το κείμενο ανανεώνεται αυτόματα.

Ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται την υπόθεση νίκη και καθαρίζει το Game 3!

Δύο κροτίδες έπεσαν στο χώρο γύρω από το παρκέ του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της 4ης περιόδου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ζητά από τον κόσμο να ηρεμήσει.


Ο Ματέους Πονίτκα κατά τη διάρκεια του ματς δέχτηκε χτύπημα στη μύτη με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει και να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια.

5910735.jpg

Δεν ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο ο αρχηγός του ΟλυμπιακούΚώστας Παπανικολάου γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα του.


Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει το ζέσταμά του για το δεύτερο ημίχρονο.



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Θοδωρής Παπαλουκάς συζητούν στην ανάπαυλα του ντέρμπι.



Οι συνεργασίες των Σλούκα με Μπόλομποϊ - Φαλ και ΜακΚίσικ, οδήγησαν στο διψήφιο προβάδισμα του Ολυμπιακού (36-21), που έτρεχε το επιμέρους σκορ 18-2 στη δεύτερη περίοδο.



Ο Δημήτρης Αγραβάνης μάζεψε γρήγορα δύο φάουλ στα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα. Ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε να προστατέψει τον παίκτη του και τον απέσυρε από το παρκέ.


Αφού χαιρέτησε την κερκίδα, πήγε χαμογελαστός στον πάγκο ο Αγραβάνης!


 



Με παρουσία από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού διεξάγεται ο τρίτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης μαζί με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο μαζί με τον νέο προπονητή των Μιλγουόκι ΜπακςΈιντριαν Γκρίφιν, βρέθηκαν στο ΣΕΦ για το τρίτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

 


Οι Βιν Μπέικερ και Τζος Οπενχάιμερ, μέλη του προπονητικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς, βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα και μίλησαν στο BN Sports. 

Έντονη η αντίθεση στα συναισθήματα κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ ενόψει του τρίτου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

 

Η είσοδος του Δημήτρη Αγραβάνη στο παρκέ του ΣΕΦ πυροδότησε τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Στο ΣΕΦ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί η τάξη στο Game 3 των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν και ειδικά τζάμια, ώστε να μην υπάρχει ορατότητα αλλά και προστατευτικά στην είσοδο προς τα αποδυτήρια.

Στο φαληρικό στάδιο έφτασε ο Παναθηναϊκός χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να εμψυχώσουν την ομάδα λίγο πριν αναχωρήσει για το ΣΕΦ.

Ο τρίτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών και η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη με το BN Sports να μεταφέρει τις πρώτες εικόνες από το ΣΕΦ.



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0