Basket Talk

Ολυμπιακός - Φενέρ: Στο ΣΕΦ ο προπονητής των Κινγκς για τον Βεζένκοφ!

Ολυμπιακός - Φενέρ: Στο ΣΕΦ ο προπονητής των Κινγκς για τον Βεζένκοφ!
Με άρωμα NBA θα διαξαχθεί το Game 5 της σειράς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε καθώς ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, αναμένεται στο φαληρικό στάδιο για τα... μάτια του Σάσα Βεζένκοφ.
Η στενή παρακολούθηση των Σακραμέντο Κινγκς για τον Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζεται με αμείώτους ρυθμούς και πλέον επιστρατεύεται ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας, Μάικ Μπράουν.

Ο προπονητής των «βασιλιάδων» αναμένεται στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (9/5, 21:30) για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και επικρατέστερο για MVP της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα, τα δικαιώματα του οποίου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ανήκουν στην ομάδα που προπονεί.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν που αντιπροσωπεία της ομάδας των Σακραμέντο πατάει Ελλάδα για χάρη του Βεζένκοφ, με τον Μάικ Μπράουν να θέλει να τσεκάρει ο ίδιος τον Βούλγαρο σκεπτόμενος μία πιθανή συνεργασία.

Μετά λοιπόν τον Κέβν Ντουράντ και την Έμα Στόουν που είχαν βρεθεί στις κερκίδες του ΣΕΦ την περασμένη σεζόν στη σειρά με τη Μονακό, φέτος είναι η σερά του head coach των Κίνγκς. Ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου συλλόγου, που εντυπωσιάσε με τη φετινή του παρουσία στην regural season του NBA.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0