Basket Talk

Σίξερς – Σέλτικς 102-114: Ανέκτησε το πλεονέκτημα η Βοστώνη με τρομερό Τέιτουμ! (video)

Σίξερς – Σέλτικς 102-114: Ανέκτησε το πλεονέκτημα η Βοστώνη με τρομερό Τέιτουμ! (video)

Οι Σέλτικς πέρασαν από τη Φιλαδέλφεια, επικρατώντας με 114-102 των Σίξερς, με τον Τζέισον Τέιτουμ να ηγείται πετυχαίνοντας double-double. Έκανε έτσι το 2-1 η Βοστώνη και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά.

Οι Σέλτικς έχουν πια το πάνω χέρι στη σειρά με τους Σίξερς. Πέρασαν από τη Φιλαδέλφεια με 114-102 (06/05), έκαναν το 2-1 και κάπως έτσι ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Τζέισον Τέιτουμ βρισκόταν για ακόμα μία φορά σε εξαιρετικό βράδυ, σημειώνοντας double-double με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 λάθη. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν και ο Τζέιλεν Μπράουν, με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 λάθη.

Από την άλλη μεριά, ο Τζοέλ Εμπίντ, λίγες ημέρες μετά την ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA για τη φετινή σεζόν, φαινόταν σα να πάλευε μόνος του. Έφτασε στο double-double με 30 πόντους και 13 ριμπάουντ, όπως και ο Τζέιμς Χάρντεν (16π., 11 α.), ωστόσο δεν ήταν αρκετοί για να βοηθήσουν τη Φιλαδέλφεια.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Εμπίντ, δακρύζοντας, παρέλαβε και επισήμως το βραβείο του, έχοντας αγκαλιά τον γιο του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0