Basket Talk

Μεγαλείο ψυχής από Ντόνσιτς: Καλύπτει τα έξοδα των κηδειών για τα θύματα στο σχολείο του Βελιγραδίου!

Μεγαλείο ψυχής από Ντόνσιτς: Καλύπτει τα έξοδα των κηδειών για τα θύματα στο σχολείο του Βελιγραδίου!

Αξιοθαύμαστη κίνηση από τον Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος θα φροντίσει να καλύψει τα έξοδα στις κηδείες των οκτώ μαθητών που έπεσαν νεκροί από σφαίρες 14χρονου σε σχολείο στο Βελιγράδι!

Η κυβέρνηση της Σερβίας κήρυξε τριήμερο πένθος την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή όπως ειπώθηκε στην συνέντευξη Τύπου και σε ό,τι σχετίζεται με τον αθλητισμό, είδαμε άπαντες στην έδρα της Παρτιζάν να μην τραγουδούν συνθήματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παράλληλα από τα μεγάφωνα του γηπέδου δεν έπαιξε μουσική σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η κίνηση του Λούκα Ντόνσιτς είναι μια κίνηση που αποδεικνύει το μεγαλείο ψυχής ενός ανθρώπου, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από το μπάσκετ και κάθε άθλημα. Ο Σλοβένος θα καλύψει τα έξοδα των κηδειών των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης 14χρονου σε δημοτικό σχολείο του Βελιγραδίου.

«Είμαι συντετριμμένος από το τραγικό μακελειό σε σχολείο στη Σερβία και την απώλεια ζωών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων αθώων μαθητών. Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες και ολόκληρη την κοινότητα που επλήγη από αυτή την τραγωδία... Μέσω του ιδρύματός μου, διερευνώ τόσο άμεσους όσο και μακροπρόθεσμους τρόπους για να υποστηρίξω τους μαθητές, το σχολείο και τις οικογένειες που επλήγησαν από τους πυροβολισμούς…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ των Μάβερικς σε σχετική ενημέρωση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0