Basket Talk

«In-Season Tournament» στο NBA από τη σεζόν 2023-24 με... γενναία έπαθλα!

«In-Season Tournament» στο NBA από τη σεζόν 2023-24 με... γενναία έπαθλα!

Ένα μίνι τουρνουά, με την ονομασία «In-Season Tournament» θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2023 στο NBA, όπως αναφέρεται, το οποίο θα παρέχει σημαντικά οικονομικά κίνητρα στους παίκτες.

Να που το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο αποκτά και το δικό του… Κύπελλο! Τουλάχιστον, αυτό θα θυμίζει το «In-Season Tournament», όπως θα ονομάζεται και θα ξεκινήσει, όπως αναφέρεται, από τη σεζόν 2023-24.

Αναμένεται να διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, εκκινώντας από τη φάση των προημιτελικών. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι τα οικονομικά κίνητρα που θα παρέχει στους παίκτες το NBA.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας που θα κατακτήσει το τουρνουά, θα λάβουν έκαστος 500.000 δολάρια! Κάθε αθλητής του συλλόγου που θα φτάσει μέχρι τον τελικό, χωρίς να κερδίσει το τρόπαιο, θα πάρει 200.000 δολάρια, ενώ αντίστοιχα εκείνοι των ομάδων που θα αποκλειστούν στα ημιτελικά 100.000 ο καθένας και όσοι αποχαιρετήσουν από την προημιτελική φάση, θα λάβουν 50.000.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0