Basket Talk

Μάβερικς: Ήθελαν να κάνουν tanking νωρίτερα - Ντόντσιτς και Ίρβινγκ αρνήθηκαν!

Μάβερικς: Ήθελαν να κάνουν tanking νωρίτερα - Ντόντσιτς και Ίρβινγκ αρνήθηκαν!
Νωρίτερα από τους δύο τελευταίους αγώνες ήθελαν να πετάξουν... λευκή πετσέτα οι Μάβερικς, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από Αμερική, όμως οι Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ αρνήθηκαν.
Σχετικά Άρθρα
Οι Ντάλας Μάβερικς ήθελαν να παρατήσουν ακόμα νωρίτερα τις προσπάθειες για να μπουν στα play in και πιο συγκεκριμένα από τα τέλη του Μάρτη, ωστόσο η άρνηση των Ντόντσιτς και Ίρβινγκ τους σταμάτησε.

Το NBA έκρινε πως το σκόπιμο tanking υποβαθμίζει την ακεραιότητα του αθλήματος και ως εκ τούτου τιμώρησε τους Ντάλας με 750 χιλιάδες δολάρια για το γεγνός πως απέσυραν τα... αστέρια τους στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ωστόσο, όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Κέβιν Ο'Κόνερ στο «Ringer» η απόφαση αυτή είχε ληφθεί πολύ νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα η απόφαση είχε ληφθεί από τα τέλη του Μάρτη με τους σούπερ σταρ της ομάδας, Ντόντσιτς και Ίρβινγκ, να βγαίνουν μπροστά και να το αρνούνται.

Φυσικά το σκόπιμο tanking έγινε για το πικ του πρώτου γύρου του draft. Αν οι Μάβερικς κατάφερναν να μείνουν στη χειρότερη δεκάδα της λίγκας, τότε θα το κρατούσαν στα χέρια τους, καθώς αυτό είχε μεταφερθεί στους Νικς ως μέρος του trade με τον Πορζίνγκις.
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0