Basket Talk

Πέλικανς – Θάντερ 118-123: Συνεχίζει απτόητη η Οκλαχόμα στη «μάχη» για μία θέση στα playoffs! (video)

Πέλικανς – Θάντερ 118-123: Συνεχίζει απτόητη η Οκλαχόμα στη «μάχη» για μία θέση στα playoffs! (video)

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πήραν τη νίκη με 123-118 στη Νέα Ορλεάνη απέναντι στους Πέλικανς για το παιχνίδι των θέσεων 9-10 του play-in τουρνουά της Δύσης στο NBA και θα βρεθούν απέναντι στους Τίμπεργουλβς για μία θέση στα playoffs.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Οκλαχόμα! Στην αρχή της σεζόν αποτελούσε το φαβορί για μία από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο συνεχίζει απτόητη στη «μάχη» για μία θέση στα playoffs του ΝΒΑ.

Οι Θάντερ επικράτησαν στη Νέα Ορλεάνη επί των Πέλικανς με 123-118, στο ματς των θέσεων 9-10 για το play-in τουρνουά της Δύσης και θα «μονομαχήσουν» πλέον με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Στόχος να συνεχίσουν το… όνειρο και να είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τους Νάγκετς.

Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και Τζος Γκίντι ξεχώρισαν για την ομάδα της Οκλαχόμα έχοντας 32 και 31 πόντους αντίστοιχα. Ο δεύτερος μάλιστα σημείωσε double-double με 10 ασίστ, ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ. Από την πλευρά των Πέλικανς ξεχώρισε ο Μπράντον Ίνγκραμ που είχε 30 πόντους.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0