Basket Talk

Άρης – Προμηθέας 95-79: Καταιγιστικοί οι Θεσσαλονικείς και τώρα… Ολυμπιακός! (video)

Άρης – Προμηθέας 95-79: Καταιγιστικοί οι Θεσσαλονικείς και τώρα… Ολυμπιακός! (video)

Ο Άρης δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους Πατρινούς, επικράτησε με 95-79 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League και τώρα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στην πρώτη φάση των play off. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο Προμηθέας.

Σε έναν αγώνα-γιορτή για τους Θεσσαλονικείς, όπου στο «Αλεξάνδρειο» υψώθηκε στο ημίχρονο το λάβαρο του Super Cup του 1986, ο Άρης ήταν εντυπωσιακός. Επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με 95-79 και έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια της Basket League. Αυτό δεν άλλαξε κάτι, ωστόσο, στο βαθμολογικό πίνακα, οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην 8η θέση και έτσι ετοιμάζονται πια να αντιμετωπίσουν στην πρώτη φάση των play off τον Ολυμπιακό. Με τον ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν οι Πατρινοί.


Ο Άρης ήταν καταιγιστικός στην έναρξη της αναμέτρησης, φτάνοντας αρκετά εύκολα στο αντίπαλο καλάθι. Στο τέλος της πρώτης περιόδου είχε αποκτήσει προβάδισμα 11 πόντων (28-17), ενώ νωρίτερα είχε φτάσει ακόμα και στο +15 (28-13). Ο Προμηθέας ανέβασε «στροφές» στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει εντυπωσιακά πράγματα και έτσι οι Θεσσαλονικείς στην ανάπαυλα διατήρησαν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα (51-40).

Οι γηπεδούχοι γύρισαν στο παρκέ από τα αποδυτήρια, με την ίδια διάθεση που είχαν κατά την είσοδό τους στην αρχή του παιχνιδιού. Έτσι, δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε απόσταση ακόμα και 19 πόντων στο 27’ (70-51). Έκτοτε, δεν κοίταξαν ξανά πίσω τους και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη απέναντι στους Πατρινούς με 95-79.



Τα δεκάλεπτα:
28-17, 51-40, 76-57, 95-79

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0