Basket Talk

Α1 Γυναικών μπάσκετ: Προβάδισμα τίτλου ο Ολυμπιακός

Α1 Γυναικών μπάσκετ: Προβάδισμα τίτλου ο Ολυμπιακός
Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και τη φετινή σεζόν έκανε ο Ολυμπιακός που νίκησε στι βοηθητικό του ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με 76-69 στον 1ο τελικό των πλέι-οφ της Α1 Γυναικών.
 
Οι ερυθρόλευκες στηριζόμενες στη Γκούσταφσον που κυριάρχησε κόντρα στις Πότερ, Χαιριστανίδου και Σωτηρίου είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Οι πράσινες προσπέρασαν για τελευταία φορά με 50-49 στο 28ο λεπτό αλλά τα κορίτσια του Ολυμπιακού απάντησαν με 5-0 σερί για το 54-50 και στη συνέχεια ξέφυγαν 64-58 "κλειδώνοντας" τη νίκη.
 
Πλήγμα για τον Ολυμπιακό πάντως ήταν ο τραυματισμός της Εβίνας Σταμάτη που έπαθε διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο.
 
Πλέον ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στις νίκες και χρειάζεται ακόμη δύο για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Επόμενος τελικός στις 30 Μαρτίου στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταμολάμπρου 11, Σταμάτη 3, Αγιούσο 6, Σπυριδοπούλιυ 5, Σύρρα 5, Γκούσταφσον 24, Νικολοπούλου 13, Σίελα 1, Σουκ 8

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κωτούλα 3, Παυλοπούλου 8, Πότερ 8, Σωτηρίου 11, Αλεξανδρή, Παλάσκα, Χριστινάκη 24, Κάρτερ 15, Θεοδωρομανωλάκη, Χαιριστανίδου 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0