Basket Talk

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης στο BN Sports: «H αρχή ώστε να επανέλθει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει» (vid)

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης στο BN Sports: «H αρχή ώστε να επανέλθει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει» (vid)

Ο... Ρόμπιν, συνοδοιπόρος του Δημήτρη Βεργίνη (Μπάτμαν) στην «τιτάνια» προσπάθεια του Πανιωνίου να βάλει… φωτιά στο Final-8, Γιάννης Σαχπατζίδης, μίλησε στο BN Sports μετά τον προημιτελικό με την ΑΕΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στην πρεμιέρα στα «Δύο Αοράκια» καθώς και την επόμενη μέρα του «Ιστορικού»

Αποστολή στο Ηράκλειο Μάνος Φυρογένης

Παρόλο που Πανιώνιος και ΑΕΚ απέχουν δύο κατηγορίες, ο «Ιστορικός» άγγιξε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του Final-8 στα «Δύο Αοράκια», θυμίζοντας κάτι από τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος.

Οι Νεοσμυρνιώτες λοιπόν μπορεί να έμειναν με το… χειροκρότημα και τον ουδέτερο θαυμασμό, χωρίς να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα ωστόσο είναι ολοφάνερο ότι κάτι καλό γίνεται στην Πλατεία.

Λίγες στιγμές λοιπόν μετά τον προημιτελικό κόντρα στην «Ένωση» και ο Γιάννης Σαχπατζίδης, ο οποίος έχει αγνιστεί με επιτυχία στην Κρήτη κατά το παρελθόν, απάντησε μετά χαράς στις ερωτήσεις του BN Sports. Από το πως έζησε τον αγώνα, στον οποίο ήταν από τους κορυφαίους και άξιος συμπαραστάτης του Βεργίνη, μέχρι τη σημασία μιας τέτοιας συμμετοχής για τον Πανιώνιο.

 

Τι έκανε καλά σήμερα ο Πανιώνιος και έφτασε μια ανάσα από την τεράστια έκπληξη;

«Το βασικότερο ήταν ότι ήρθαμε για να το ευχαριστηθούμε, παίζοντας χωρίς άγχος. Παίξαμε για εμάς και την ιστορία του Πανιωνίου. Δίνοντάς τα όλα, ο στόχος επετεύχθη. Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες, ήρθαμε να το απολαύσουμε και να το ευχαριστηθούμε, όπως έγινε δηλαδή και αυτό νομίζω πως φάνηκε στο παρκέ».

 

Όσο το παιχνίδι κυλούσε και ο Πανιώνιος έδειχνε ικανός για να «σκάσει τη βόμβα», το πιστεύατε όλο και παραπάνω;

«Πιστεύαμε εξ’ αρχής ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Μπήκαμε μέσα να παίξουμε και η αλήθεια είναι όσο ο χρόνος τελείωνε και εμείς αντέχαμε, το πιστεύαμε όλο και περισσότερο. Δεν είχαμε να χάσουμε κάτι και αυτό το είχαμε καταλάβει και γι΄ αυτό παίξαμε ελεύθερα. Τα παιδιά της ΑΕΚ είχαν την εμπειρία στα κρίσιμα και στην παράταση φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας»

sachpatzidis.jpg

Τι σημαίνει για τον Πανιώνιο να βρίσκεται σε μία τέτοια διοργάνωση;

«Νομίζω είναι η αρχή ούτως ώστε να επανέλθει ο σύλλογος και η ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, εκεί είχαμε και έχουμε εστιάσει. Οπότε πάμε βήμα βήμα γιατί χτίζετε κάτι όμορφο και καινούργιο στον Πανιώνιο και βγάζει υγεία».

Έχει μέλλον αυτή η ομάδα;

«Σίγουρα! Με την επιστροφή του Φάνη (Χριστοδούλου) και την ενασχόληση ανθρώπων και αθλητών που αγαπάνε το σύλλογο και το άθλημα, θα έρθουν καλύτερες μέρες. Έχουμε και τον κόσμο μας που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή που κάνουμε και τον ευχαριστούμε πολύ».

Final-8 Κυπέλλου και στην Ελλάδα λοιπόν. Ποια είναι η άποψή σου;

«Είναι ένα φρέσκο εγχείρημα, καινοτόμο για τη χώρα μας και ιδιαίτερο γιατί οι καλύτερες ομάδες και εμείς από τη Β’ Εθνική, είναι εδώ. Νομίζω πως όλοι θα απολαύσουν τη διοργάνωση και ελπίζω να μην είναι… πυροτέχνημα» 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0