Basket Talk

Γκρεγκ Πόποβιτς: Στηρίζει οικονομικά τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία (video)

Γκρεγκ Πόποβιτς: Στηρίζει οικονομικά τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία (video)

Εμφανώς συγκινημένος ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ανακοίνωσε πως θα στηρίξει οικονομικά τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. Μάλιστα, με μήνυμα του παρακίνησε όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να πράξουν το ίδιο.

Δίπλα στους ανθρώπους που βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του πρόσφατου σεισμού στην Τουρκία, θα σταθεί ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη καταστροφή, ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε πως θα προσφέρει χρήματα σε ίδρυμα της χώρας που προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης σε ορφανά παιδιά.

«Θέλω να δηλώσω την υποστήριξή μου στους τόσους πολλούς ανθρώπους που υπέφεραν από αυτή την τραγωδία. Τόσα πολλά θύματα, τόσες οικογένειες που αναζητούσαν ειρήνη για πολύ καιρό. Νιώθω ιδιαίτερα λυπημένος γιατί γνωρίζω πολύ καλά την περιοχή, έχω ζήσει και έχω ταξιδέψει σε πολλές περιοχές. Ξέρω την πίστη των ανθρώπων και τον χαρακτήρα τους. Υπέροχοι άνθρωποι. Θέλω να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που σας νιώθουν και εύχονται τα καλύτερα» ανέφερε φανερά φορτισμένος για να συμπληρώσει:

«Θα ήθελα να ζητήσω σε όσους έχουν την δυνατότητα να βρουν ένα τρόπο να βοηθήσουν οικονομικά.  Εγώ θα το κάνω μέσω του Darussafaka School, που προσφέρουν εκπαίδευση σε ορφανά παιδιά της περιοχής. Είναι ένας υπέροχος οργανισμός. Σας ζητώ να βοηθήσετε αν μπορείτε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0