Basket Talk

Μπαρτζώκας για την... διαβολοβδομάδα: «Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι» (video)

Μπαρτζώκας για την... διαβολοβδομάδα: «Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι» (video)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την δύσκολη εβδομάδα που περιμένει την ομάδα του και τις αναμετρήσεις με Μακάμπι και Άλμπα, μετά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό στο ΣΕΦ
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου για την 6η αγωνιστική της Basket League: 

Σχετικά με το ρεκόρ διαφοράς πόντων στα παιχνίδια με τον Κολοσσό: «Πραγματικά δεν το ήξερα καν αυτό και φυσικά δεν ενδιαφερθήκαμε καθόλου για να το κάνουμε. Θέλαμε να παίξουμε σοβαρά και να μοιράσουμε το χρόνο. Γυρίσαμε χθες (σ.σ. από την Γερμανία) και είχαμε μόνο σουτ σήμερα, ουσιαστικά δεν είχαμε ούτε μία μέρα για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Εμέις το μόνο που θέλαμε ήταν απλά να κερδίσουμε». 

Σχετικά με την «διαβολοβδομάδα» που έρχεται και αν προσδοκά η ομάδα του να χτίσει ένα σερί: «Ήταν σημαντική η νίκη για εμάς σε ένα δύσκολο γήπεδο κόντρα στην Μπάγερν. Όμως αν κοιτάς τα σερί και την καλή ή κακή ροή είναι λάθος προσέγγιση. Εμείς κοιτάμε το ματς που έρχεται και τίποτα άλλο». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0