Basket Talk

Μπακς - Χοκς 106-121: Πρώτη εντός έδρας ήττα για τα «ελάφια» - Πάγωσαν όλοι με τον αστράγαλο του Γιάννη! (video)

Μπακς - Χοκς 106-121: Πρώτη εντός έδρας ήττα για τα «ελάφια» - Πάγωσαν όλοι με τον αστράγαλο του Γιάννη! (video)
Αν και πάλεψαν, οι Μπακς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Ατλάντα Χοκς και γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με 106-121. Πάγωσαν όλοι όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε με σοκαριστικό τρόπο τον αστράγαλό του, με τον Greek Freak ωστόσο να βρίσκει τη δύναμη και να συνεχίζει στο ματς!
Την πρώτη τους εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν οι Μπακς από τους Ατλάντα Χοκς (106-121) τα ξημερώματα της Τρίτης (15/11).

Τα «ελάφια» δεν είχαν τη τύχη με το μέρος τους καθώς εκτός από τις πολλές απουσίες που είχαν πριν το ματς, είδαν κατά τη διάρκεια του αγώνα να τραυματίζονται οι Γκρέισον Άλεν, Γουέσλι Μάθιους αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Greek Freak μάλιστα να γυρίζει σοκαριστικά τον «αστράγαλό» του, σε μία φάση που πάγωσαν όλοι! Ευτυχώς ο Έλληνας σούπερ σταρ βρήκε το κουράγιο και την δύναμη να συνεχίζει τον αγώνα ωστόσο η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. 

34_3.jpg

Οι Χοκς μπήκαν στον αγώνα πολύ δυνατά, ήταν κυρίαρχοι, έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και δίκαια πήραν τη νίκη, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν οι γηπεδούχοι. Για τους Μπακς ο Γιάννης σταμάτησε στους 27 πόντους, έχοντας 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 8 λάθη σε διάστημα 31 λεπτών στο παρκέ ενώ λίγο πριν το τέλος αποχώρησε με 6 φάουλ. Καλός αλλά όχι αρκετός ήταν και ο Μαρζόν Μπότσαμπ με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Πόρτις είχε 14 με 10 ριμπάουντ αντίστοιχα. Για τους νικητές, ο Χάντερ με νέο ρεκόρ σημείωσε 24 πόντους, ο Τρέι Γιανγκ είχε 21, ενώ ο Καπελά έκανε double-double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-29, 50-63, 80-94, 106-121

bucks_2.jpg

hawks.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0