Basket Talk

O Γιάννης αποθέωσε τον Γουεμπανιαμά στην εκπομπή... μαγειρικής του Ιμπάκα! (video)

O Γιάννης αποθέωσε τον Γουεμπανιαμά στην εκπομπή... μαγειρικής του Ιμπάκα! (video)
Καλεσμένος στην εκπομπή... μαγειρικής του Σερζ Ιμπάκα βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Greek Freak μεταξύ άλλων αποθέωσε το next big thing του γαλλικού μπάσκετ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα!

Ο Σερζ Ιμπάκα άφησε τις μπασκέτες και έπιασε τις... κατσαρόλες για να μαγειρέψει στον συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σούπερ σταρ βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν της εκπομπής του Ιμπάκα που πρόκειται να προβληθεί στις 14 Νοέμβρη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον νεαρό Γάλλο άσο, Βίκτορ Γουεμπανιάμα, τον οποίο μάλιστα αποθέωσε!

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης πέρα από ορισμένες... δοκιμασίες, όφειλε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις του Ιμπάκα, με μία από αυτές να αφορά το next big thing του γαλλικού μπάσκετ.Ο Greek Freak τότε απάντησε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει ξαναδει κάτι τέτοιο! 

«Πόσα χρόνια θα παίξεις ακόμα; Πέντε; Επτά; Φίλε, θα είσαι στη Λίγκα όταν έρθει αυτό το παιδί. Προετοιμάσου, γιατί αν δεν είσαι προετοιμασμένος... Αυτό το παιδί θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα! Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου, τον παρακολούθησα γιατί έπαιξε με τον αδελφό μου, είναι πιο ψηλός από τον Γκομπέρ, κόβει σουτ όπως ο Γκομπέρ και σουτάρει όπως ο Ντουράντ. Αδελφέ... Αδελφέ, είναι τρελό! Έχει καλό χαρακτήρα, αν μείνει υγιής, θα γίνει πραγματικά πολύ καλός», είπε χαρακτηριστικά στον Ιμπάκα ο Γιάννης!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0