Basket Talk

Σάλος στους Σπερς: Καταγγελία της Χίλαρι Κότεν για εννιά περιστατικά απρεπούς συμπεριφοράς!

Σάλος στους Σπερς: Καταγγελία της Χίλαρι Κότεν για εννιά περιστατικά απρεπούς συμπεριφοράς!
Άλλη μία υπόθεση που συγκλονίζει το NBA ήρθε στο φως της δημοσιότητας με την πρώην ψυχολόγο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Χίλαρι Κοτέν, να καταγγέλλει τον Τζόσουα Πρίμο για εννέα περιστατικά (!) σε βάρος της.
Ολο και περισσότερα περιστατικά βίας, παρενόχλησης ή απρεπούς συμπεριφοράς κανουν την εμφναισή τους στον κατά τα άλλα «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ, με τη δικαιοσύνη να καλείται από εδώ και πέρα να δώσει λύση στην υπόθεση του Τζόσουα Πρίμο και την καταγγελία σε βάρος του από την πρώην ψυχολόγο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Χίλαρι Κότεν.

Οι λόγοι απομάκρυνσής του από τα «σπιρούνια» δεν ήταν όπως φάινεται μόνο προσωπικοί (ο ίδιος είχε δηλώσει πως ήθελε να ασχοληθεί με θέματα ψυχικής υγείας).

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Σαμς Σαράνια, η ψυχολόγος των Σπερς καταγγέλλει εννέα απόπειρες άσεμνης συμπεριφοράς σε βάρος της, το Δεκέμβριο του 2021, με την ομάδα να μην αντιδρά να ήταν ενήμερει αλλά να μην είχε αντιδράσει.

Η δικηγόρος της Κότεν κάνει λόγο για επανειλημένες αναφορές που δεν αξιολογήθηκαν από τους Σπερς, οι οποίοι αγνόησαν τα φαινόμενα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί, η ευθύνη του οργανισμού των «σπιρουνιών« θα είναι τεράστια.

Ο Πρίμο από τη μεριά του αρνείται τις κατηγορίες και το... μπαλάκι πλέον πέφτει στη δικαιοσύνη.

«Η 40χρονη ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο Τζος Πρίμο εμφανίστηκε γυμνός σε συναντήσεις μαζί της. Οι ισχυρισμοί της είναι αποτέλεσμα της φαντασίας της. Ο αθλητής δεν γνώριζε ότι τα γεννητικά του όργανα φαίνονταν από το αθλητικό του σορτς. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν τον ενημέρωσε.

Ο Τζος Πρίμο είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση από αυτές τις καταγγελίες και από την αποδέσμευσή του από την ομάδα, ενώ αναζητά τρόπους για να αντιμετωπίσει το τραύμα που του έχει δημιουργηθεί από τις κατηγορίες της Χίλαρι Κότεν που προστέθηκε σε όσα είχε υποστεί ως παιδί. Ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του και να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του αθλητή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0