Basket Talk

ΑΕΚ - Καρδίτσα 79-63: Ορεξάτη και με επιθετική πολυφωνία η «Ένωση» στο ντεμπούτο των Θεσσαλών! (video)

ΑΕΚ - Καρδίτσα 79-63: Ορεξάτη και με επιθετική πολυφωνία η «Ένωση» στο ντεμπούτο των Θεσσαλών! (video)
Πρώτη πράξη στη Basket League και η ΑΕΚ ξεκίνησε με το... δεξί. Η «Ένωση» χάρη στο πολύ καλό πρώτο της ημίχρονο, τόσο επιθετικά (49 π.) όσο και αμυντικά, επικράτησε της Καρδίτσας με 79-63, στο πρώτο της ματς στην Α1. Βραβεύτηκε πριν την έναρξη ο προέδρος των Θεσσαλών, Γιάννης Μπουρούσης.
Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της στο ιστορικό πρώτο ματς της Καρδίτσας στη Basket League επικρατώντας με 79-63, κυρίως λόγω του εξαιρετικού της πρώτου ημιχρόνου. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η «Ένωση» βράβευσε τον παλάιμαχο αθλητή της και νυν πρόεδρο των Θεσσαλών, Γιάννη Μπουρούση για την προσφορά του στο σύλλογο.

Στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι «ξάφνιασαν» την ΑΕΚ, ξεκινώντας πολύ καλά και έχοντας το προβάδισμα με 9-5. Ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πάτησαν... γκάζι και δεν ξανακοιταξαν πίσω. Με ένα επιμέρους 16-0, πέρασαν μπροστά με 21-9 και εξασφάλισαν διαφορά ασφαλείας, πάνω στην οποία «έχτισαν».

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καρδίτσα εμφανίστηκε πιο βελτιωμένη στο παρκέ, κέρδισε την τρίτη, επιμέρους περίοδο με 23-15 και «ψαλίδισε» κάπως τη διαφορά. Οι απουσίες της όμως, χτύπησε και ο Αθηναίου στη διάρκεια του ματς, δεν την άφησαν να πλησιάσει άλλο, με το τέλικό 79-63 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές, οι Φρέιζερ και Μίτσελ με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου ξεχώρισε ο Μπέιτμον με 16π.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 26-16, 15-23, 15-13

Το στατιστικό του αγώνα

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0