Basket Talk

Βεζένκοφ: «Θα φανεί στο χειροκρότημα αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος φέτος»

Βεζένκοφ: «Θα φανεί στο χειροκρότημα αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος φέτος»
Οι post game δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup.
Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου μίλης για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα των Πατρών, τον Παναθηναϊκό, αλλά και την EuroLeague που βρίεσκεται προ των πυλών.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολος αγώνας, απέναντι σε μια ομάδα με έφεση στο μακρινό σουτ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε 15 πόντους, τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα, αλλά μετά σίγα σιγά βρήκαμε σημάδια βελτίωσης.

Επιθετικά νομίζω ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, πετύχαμε 93 πόντους και μοιράσαμε καλά την μπάλα. Πιστεύω ότι στην άμυνα έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα δεν είμαστε όλες οι ομάδες στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Παίζουμε τον πρώτο  τίτλο της σεζόν. Ξεκινάει η EuroLeague την επόμενη εβδομάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη κάποιοι έχουν ξεκινήσει ήδη οπότε πρέπει κάθε ένας από εμάς να είναι έτοιμος, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, αλλά και ομαδικά.

Θα φανεί στο χειροκρότημα αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον περσινό, από τα αποτελέσματα. Πέρσι βάλαμε τον πήχη ψηλά, τα παιδιά που έχουν έρθει ξέρουν καλά τον ρόλο τους, ξέρουν την EuroLeague, είναι πολύ έμπειρα, πολύ ποιοτικά και αννεβάζουν το επίπεδο.

Στον Παναθηναϊκό ήρθαν παίκτες με μεγάλη εμπειρία, με μεγάλη ποιότητα. Σίγουρα και αυτοί δεν είναι στο 100% έτοιμοι, δεν έχουν βρεθεί μεταξύ τους. Είναι μια καινούρια ομάδα. Αλλά όταν έχεις αυτό το ατομικό επίπεδο, αυτό το ταλέντο πάντα βρίσκεις φάσεις. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί, για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0