Basket Talk

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο BN Sports: «Θέλω το triple crown του χρόνου» (video)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο BN Sports: «Θέλω το triple crown του χρόνου» (video)

Ο νταμπλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, Σακίλ ΜακΚίσικ μιλάει στο BN Sports μετά τον «ερυθρόλευκο» θρίαμβο και δεν διστάζει να βάλει ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη στη Βασιλική Καραμούζα

Σαμπάνια. Στους διαδρόμους και στα αποδυτήρια του ΣΕΦ. Στα ρούχα των παικτών. Στα χέρια τους.

Ένα μπουκάλι σαμπάνια κράταγε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που είχε φορέσει το λαμπρό του χαμόγελο και πανηγύριζε με την ψυχή του την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, του πρώτου πρωταθλήματος της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό, ο οποίος «σκούπισε» τον Παναθηναϊκό στους φετινούς τελικούς.

«Νιώθω καταπληκτικά. Το συναίσθημα είναι ακριβώς όπως το περίμενα. Μετά από μια δύσκολη χρονιά πέρσι επιστρέψαμε στην Basket League και κάναμε το νταμπλ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε σε πρώτη φάση στην κάμερα του BN Sports o ΜακΚίσικ.

mckissik-karamouza_1.JPG

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα των «ερυθρολεύκων» μετά το 2016 και το πρώτο ντάμπλ που πετυχαίνουν στον 21ο αιώνα, αφού η προηγούμενη φορά ήταν το μακρινό 1997. Βέβαια τότε ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει και την Euroleague, πετυχαίνοντας το triple-crown, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στο τιμόνι.

Αυτό ονειρεύεται για τη νέα σεζόν και ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουρντ, όπως παραδέχθηκε όταν ρωτήθηκε αν ανυπομονεί ήδη για την επόμενη χρονιά του στο Λιμάνι: «Ναι, θέλω το triple crown του χρόνου!», είπε χωρίς δισταγμό, προτού κλείσει τις δηλώσεις του με δύο λόγια για τον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, που ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα του με τον πλέον ιδανικό τρόπο και καταχειροκροτήθηκε από το κατάμεστο ΣΕΦ.

«Είναι ο κολλητός μου στα αποδυτήρια. Καθόταν στα αριστερά μου από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Σίγουρα θα μου λείψει του χρόνου. Έχει κάνει όμως μία τρομερή καριέρα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0