Basket Talk

Ολυμπιακός: Το … γλέντησαν στον Οικονομόπουλο!

Ολυμπιακός: Το … γλέντησαν στον Οικονομόπουλο!
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ και τον αποχαιρετισμό στον αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη, συνέχισαν τα πανηγύρια των αποδυτηρίων σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης και πιο συγκεκριμένα στον Νίκο Οικονομόπουλο.

Με τον καθιερωμένο τρόπο γλέντησαν την επιστροφή τους στην κορυφή της Ελλάδας οι Πειραιώτες, συνεχίζοντας στα μπουζούκια ότι ξεκίνησαν στο ΣΕΦ. Υπό τις ερμηνείες του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται μαζί με την Ήβη Αδάμου και τον Πέτρο Ιακωβίδη, γιόρτασαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, με το Γιώργο Πρίντεζη φυσικά να έχει την τιμητική του.

5626720_4.jpg

Ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος αποχαιρέτησε το σύλλογο και το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν, φάνηκε να το χαίρεται με την ψυχή του, παίρνοντας μικρόφωνο και τραγουδώντας μεταξύ άλλων το γνωστό «Η θάλασσα του Πειραιά» («Περαία μου, Περαία μου, με το Σαρωνικό σου) και φυσικά αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους.

ηηη_2.jpg

Ο Κώστας Σλούκας ήταν από τους πιο εκδηλωτικούς ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ δοκίμασε τις ικανότητές του σε ρόλο… κάμεραμαν. Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν μέχρι πρωίας.

εες.jpg

πππ_1.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0