Basket Talk

Μετανόησε η Βαμβακά: «Ζητώ συγγνώμη από τον Παπαπέτρου και τον σύλλογό μου»

Μετανόησε η Βαμβακά: «Ζητώ συγγνώμη από τον Παπαπέτρου και τον σύλλογό μου»

Άργησε, αλλά κατάλαβε το σφοδρό λάθος της, η Ευαγγελία Βαμβακά και ζήτησε δημόσια συγνώμη!

Η Ευαγγελία Βαμβακά, παίκτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (15/6) έκανε ένα απρεπέστατο σχόλιο για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αποκαλώντας τον «Ιωάννα» με πολύ μεγάλη δόση σεξισμού.

Μερικές ώρες αργότερα, διέγραψε την εν λόγω δημοσίευση και μάλιστα έκανε ιδιωτικό το προφίλ της στο Instagram, αφού πρώτα είχε τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, προφανώς όχι για τους σωστούς λόγους.

Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, έρχεται με νέα δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook να δείξει την… μετάνοια της για το λάθος της, κατόπιν εορτής. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέει όμως το ρητό.

«Η αναπαραγωγή του περιεχομένου που μου έστειλαν και δημοσίευσα χωρίς να δώσω την πρέπουσα προσοχή, ήταν περισσότερο μια πράξη παρορμητικότητας, που όφειλα να έχω αποφύγει.

Ιωάννη Παπαπέτρου, αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για το ατόπημα στο οποίο υπέπεσα. Δηλώνω μετανιωμένη και ως άνθρωπος και ως συνάδελφός σου.

Απολογούμαι επίσης στον σύλλογό μου για αυτή την απερίσκεπτη ενεργεία και σε όλους όσους έφερα σε δύσκολη θέση», έγραψε στη δημοσίευση της, ζητώντας τη δική της συγνώμη.

Είναι απογοητευτική η όλη κατάσταση και πόσο μάλλον από μια γυναίκα 30 ετών. Δεν την πήραν δα και τα χρόνια... Στην νεολαία εντάσσεται και είναι σημαντικό! Αν δεν αλλάξουμε, εμείς, η νεολαία τα στερεότυπα και την όλη τοξική ατμόσφαιρα, τότε από ποιόν περιμένουμε;

Ας σηκώσουμε το βάρος στα χέρια μας. Όλοι οι άνθρωποι λάθη θα κάνουν, αλλά ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, προστατεύοντας τον αθλητισμό αλλά και παράλληλα να καυτηριάζουμε ό,τι καυστικό υπάρχει εντός και εκτός αυτού!

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0