Basket Talk

Βιν Μπέικερ για Αντετοκούνμπο: «Ο πιο εργατικός παίκτης που έχω συναντήσει»

Βιν Μπέικερ για Αντετοκούνμπο: «Ο πιο εργατικός παίκτης που έχω συναντήσει»

Στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό βρίσκεται μέλος του προπονητικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς για να επιβλέπει τις προπονήσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Βιν Μπέικερ, μέλος του τεχνικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι των «αιωνίων».

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αποκάλυψε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρησιμοποιεί τόσο το ΟΑΚΑ όσο και το ΣΕΦ για τις προπονήσεις του για το διάστημα που θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Επίσης ο Αμερικανός τεχνικός ανέφερε πως ο Γιάννης είναι ο πιο εργατικός αθλητής που έχει συναντήσει στην καριέρα του.
βν.jpg 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον λόγο της παρουσίας χώρα μας: «Αγαπώ την Ελλάδα, ήρθα για να δουλέψω με τον Γιάννη και τον Θανάση. Έχουν ήδη γυρίσει στις προπονήσεις. Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι εδώ, αγαπάμε όλοι τη δουλειά».

Για τις προπονήσεις του Γιάννη στην Ελλάδα: «Χρησιμοποιούμε τόσο το ΣΕΦ όσο και το ΟΑΚΑ, είμαστε ευλογημένοι που δουλεύουμε μαζί του. Είναι ο πιο εργατικός παίκτης που έχω δουλέψει».

Για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς: «Είναι δύσκολο, δεν έχω ξαναδεί κάποιο παιχνίδι από τότε που χάσαμε. Αν ο Κρις ήταν υγιής, θα είχαμε τη δυνατότητα για το back to back. Του χρόνου θα επιστρέψουμε».

Για τους τελικούς του NBA: «Η σειρά είναι σπουδαία. Κλίνω προς την πλευρά του Γκόλντεν Στέιτ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0