Basket Talk

Καταπέλτης Παπαπέτρου: «Ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτού του πράγματος» (video)

Καταπέλτης Παπαπέτρου: «Ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτού του πράγματος» (video)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, σε έξαλλη κατάσταση για πολλά γεγονότα που συνέβησαν στον τέταρτο ημιτελικό στη Λάρισα!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε έξαλλη κατάσταση, αρνήθηκε να απαντήσει στα αγωνιστικά γεγονότα του παιχνιδιού και σχολίασε τη στιγμή του τραυματισμού του, όπως και τις συνθήκες με την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού:

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω για τα αγωνιστικά κομμάτια. Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Λάρισας, στον κόουτς Τακιανό και σε όλη την ομάδα. Κάνουν απίστευτη προσπάθεια, παίζουν πολύ ωραίο μπάσκετ.

Είμαι 9 χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Σε ένα γήπεδο το οποίο ξεκολλάει μια πινακίδα και φεύγει και κάνω ράμματα στο γόνατο στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια, η πινακίδα από πίσω κρατιέται με σάκους άμμου για βαρίδια.

Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασσάνει, οι παίκτε δεν μπορούν να παίξουν και μιλάμε για Ελληνικό μπάσκετ. Είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή κερδίσαμε. Είμαι 28 χρονών, έχω παίξει 9 χρόνια μπάσκετ σε αυτή τη χώρα και από τις δύο πλευρές. Υποτίθεται είναι το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα και βλέπουμε αυτά τα πράγματα.

Υπάρχει και κάτι ακόμα, ο παίκτης που παίζει και εκτίθεται μέσα στο γήπεδο δεν μπορεί να πει την άποψη του για το παιχνίδι, αλλά όλοι είδανε τι άλλο συνέβη μέσα στο παιχνίδι το οποίο δεν θέλω να μιλήσω, γιατί δυστυχώς θα τιμωρηθώ. Ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτού του πράγματος. Ντρέπομαι, είναι ντροπή



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0