Basket Talk

Ντόντσιτς: «Έπαιξα άθλια, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου» (video)

Ντόντσιτς: «Έπαιξα άθλια, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου» (video)

Για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους τελικούς του ΝΒΑ μίλησε ο Λούκα Ντόντσιτς.

Εκτός τελικών του NBA έμειναν οι Ντάλας Μάβερικς, έπειτα από την ήττα από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς οι οποίοι πήραν την πρόκριση κάνοντας το 4-1 στη σειρά. Ο Λούκα Ντόντσιτς στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας τόνισε πως δεν έπαιξε καθόλου καλά, όπως και το ότι χρειάζεται να βελτιωθεί.

Αναλυτικά:

«Δεν μου αρέσει να χάνω, ειδικά με τέτοιον τρόπο. Έπαιξα άθλια. Είμαι πάντως περήφανος για την ομάδα μου, για όλους. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στους Γουόριορς, γιατί ήταν προφανώς η καλύτερη ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να γίνουμε ομάδα πρωταθλητισμού, όπως εκείνοι που ήταν φανταστικοί κάθε βραδιά.

Θα πρέπει να βελτιωθώ στην άμυνα. Πιστεύω πως έκανα σημαντική πρόοδο φέτος, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια ακόμη. Θεωρώ πως αυτό μπορεί να μας πάει στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω πολλά χρόνο για να σκεφτώ το ΝΒΑ, όπως είδα το πρόγραμμά μου όλο το καλοκαίρι. Ουσιαστικά δεν έχω σταματήσει να παίζω μπάσκετ από το τέλος της περασμένης περιόδου στο ΝΒΑ, οπότε θα χρειαστώ μια εβδομάδα μακριά από τα πάντα για να επιστρέψω μετά στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0