Basket Talk

Στα πλέι οφ ο Άρης, που κέρδισε τη Λάρισα με 82-70 - Στο περίμενε οι Θεσσαλοί!

Στα πλέι οφ ο Άρης, που κέρδισε τη Λάρισα με 82-70 - Στο περίμενε οι Θεσσαλοί!
Την παρουσία του στα πλέι οφ της Basket League κλείδωσε ο Άρης μετά την νίκη επί της Λάρισας. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού διατηρεί ελπίδες για την οχτάδα. 
Την 11η φετινή του νίκη στην Basket League πέτυχε ο Άρης, που επικράτησε της Λάρισας με 82-70 στο «Παλέ» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη κάλυψε μάλιστα και τη διαφορά από το ματς του πρώτου γύρου (σσ. είχε κερδίσει με 84-81 η Λάρισα). 

O Άρης μπήκε με το «καλημέρα» σε ρόλο οδηγού και διατήρησε μια ικανοποιητική απόσταση από τη Λάρισα στη διάρκεια του πρώτου μέρους, το οποία έκλεισε στο +9 για τους γηπεδούχους (44-35), έχοντας βρει 14 πολύτιμους πόντους από τα λάθη των φιλοξενούμενων. 

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά στο τρίτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι ουσιαστικό. Τελικά ο Άρης πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και κλείδωσε την παρουσία του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, έχοντας για ηγέτες τους Άντονι Κάουαν Τζούνιορ (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 5 λάθη) και Σακούρ Τζούστον (19 πόντοι). Κάπως έτσι, η Λάρισα θα παίξει τα ρέστα της στα δύο παιχνίδια που της απομένουν απέναντι σε Προμηθέα και Ιωνικό, προκειμένου να καταφέρει κι εκείνη να κλείσει μια θέση στην οχτάδα. 

Τα δεκάλεπτα:
24-14, 44-35, 56-48, 82-70

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0