Basket Talk

Βαρύ πλήγμα για τους Μπακς: Για σχεδόν ένα μήνα εκτός ο Μίντλετον! (video)

Βαρύ πλήγμα για τους Μπακς: Για σχεδόν ένα μήνα εκτός ο Μίντλετον! (video)

Εκτός θα παραμείνει για πάνω από τρεις εβδομάδες ο Κρις Μίντλετον, μετά τον τραυματισμό του στον δεύτερο αγώνα της σειράς με τους Μπουλς.

Μπορεί οι Μιλγουόκι Μπακς να έχασαν από τους Μπουλς, εντός έδρας, αλλά από ότι φαίνεται πως αυτό ήταν το μικρότερο πλήγμα για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κρις Μίντλετον, 7:30 λεπτά πριν τη λήξης της αναμέτρησης, μετά από ένα γλίστρημα βρέθηκε στο παρκέ. Οι εκφράσεις του έδειξαν πως πόναγε, σηκώθηκε από το έδαφος χωρίς βοήθεια και κατευθύνθηκε άμεσα προς τα αποδυτήρια.

Ο κόουτς Μπουντενχόλζερ δήλωσε μετά το ματς πως «ο Μίντλετον υπέστη διάστρεμμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, έχει προγραμματιστεί άμεσα μαγνητική τομογραφία και όλα δείχνουν πως στην καλύτερη περίπτωση θα χάσει τα επόμενα 2-3 παιχνίδια».

Σύμφωνα, όμως, με ρεπόρτερ της ομάδας του Μιλγουόκι, ο τραυματισμός είναι ακόμη πιο σοβαρός και ο Αμερικανός γκαρντ θα απουσιάσει για 3 με 4 εβδομάδες, γεγονός που είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα των Μπακς και θα βάλει… εμπόδια στην συνέχεια των τελικών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0