Basket Talk

Σεγκούρα: «Η διακοπή θα βοηθήσει την ΑΕΚ»

Σεγκούρα: «Η διακοπή θα βοηθήσει την ΑΕΚ»

Ο Κούρο Σεγκούρα τόνισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα ευνοήσει την ομάδα του.

Νικήτρια έφυγε η ΑΕΚ από την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Ηρακλή. Ο Κούρο Σεγκούρα σε δηλώσεις του έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στη διακοπή των πρωταθλημάτων και πόσο ευνοϊκά θα λειτουργήσει αυτή για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι δύσκολο όταν μπαίνουν παίκτες τόσο μεγάλης αξίας. Η χημεία διαταράσσεται, αυτό ήταν κάτι που αντιμετωπίσαμε. Πρέπει να παίξουν για να είναι έτοιμοι. Όλοι θα περίμεναν να είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά δεν ήταν. Ο Ηρακλής πάντα παλεύει. Ήμασταν άστοχοι και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα στην επίθεση. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να εστιάσουμε στην προπόνηση, να υποδεχτούμε τον Λάνγκφορντ και τον Ανγκόλα στην προπόνηση. Έχουμε καιρό μπροστά μας, θα μας βοηθήσει η διακοπή. Θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με νίκη στην έδρα μας κόντρα στο Περιστέρι», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Για το αν ο Έρικ Γκρίφιν θα επιστρέψει:

«Δεν ξέρουμε για τον Γκρίφιν. Ελπίζουμε, ελπίζω ότι θα επιστρέψει. Χωρίς τον Φιλιππάκο, χωρίς τον Ίαν, είχαμε μόνο δύο ψηλούς. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους παίκτες που δεν έχουμε, αλλά μόνο γι' αυτούς που έχουμε. Ο Μαυροειδής έκανε νταμπλ-νταμπλ είναι εξαιρετικός. Πρέπει να συγχαρώ για την απόδοσή του, όπως και τον Κουζέλογλου. Θα μας ισχυροποιήσουν οι επιστροφές».

Για το αν σκέφτεται την πρώην ομάδα του και τη μάχη που δίνει να σωθεί:

«Σίγουρα σκέφτομαι τον Ιωνικό. Ξέρω ότι έχουν ένα κρίσιμο παιχνίδι και έχουν ακόμα ένα σημαντικό κόντρα στον Ηρακλή. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0