Basket Talk

Ζαλγκίρις Κάουνας: Aνανεώνουν Ουλανόβας και Λεκαβίτσιους

Ζαλγκίρις Κάουνας: Aνανεώνουν Ουλανόβας και Λεκαβίτσιους

Στην ανανέωση των συμβολαίων σημαντικών παικτών της προχωράει η Ζαλγκίρις Κάουνας ενόψει της νέας σεζόν, με τους, Εντγκάρας Ουλανόβας και Λούκας Λεκαβίτσιους, να είναι οι πρώτοι που θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την πρωταθλήτρια Λιθουανίας.

Στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν έχει επικεντρωθεί, η πρωταθλήτρια Λιθουανίας Ζαλγκίρις Κάουνας. Η ομάδα του Γιούρι Ζντόβτς, πρόκειται να ανανεώσει τα συμβόλαια δύο κομβικών παικτών της, ώστε να «χτίσει» επάνω τους. Αρχικά, ο 30χρονος small forward Εντγκάρας Ουλανόβας, θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με το σύλλογο.

Ο Λιθουανός, που την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε στη Φενέρ, επέστρεψε φέτος στο Κάουνας για να ηγηθεί της ομάδας. Στην Euroleague φέτος, αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, με μέσο όρο 8.1 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

Ο επόμενος θα είναι ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Λούκας Λεκαβίτσιους, που θα λάβει την επιβράβευση για τις καλές του εμφανίσεις, στη «Ζαλγκίριο Αρένα». Ο 28χρονος πλέι μέικερ, πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με την ομάδα του Ζντόβτς,

Τη φετινή σεζόν, ήταν ο κορυφαίος της Ζαλγκίρις στην Euroleague, αφού σε 32 αναμετρήσεις είχε μέσο όρο 10.2 πόντους και 4.2 ασίστ, ενώ «μάζεψε» και αρκετά ριμπάουντ, φτάνοντας τον μέσο όρο του στο 1.3

.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0