Basket Talk

Αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ΑΕΚ τα μόλις 11 φάουλ

Αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ΑΕΚ τα μόλις 11 φάουλ
Ισοφάρισε το ρεκόρ της η ΑΕΚ με τα μόλις 11 φάουλ που έκανε στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Basket League με τον Άρη

Ιδιαίτερα... προσεκτικοί με τους αντιπάλους παίκτες του Άρη ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, αφού οι παίκτες της «βασίλισσας» τελείωσαν τον αγώνα με μόλις 11 φάουλ εις βάρος τους, επίδοση που ισοφαρίζει την... χειρότερη στην ιστορία της ομάδας στην Α1.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Δέδα έκαναν 6 φάουλ στο πρώτο και 5 στο δεύτερο ημίχρονο και η επίδοσή τους αυτή, δηλαδή τα συνολικά 11 φάουλ ισοφαρίζει τη φετινή επίδοση Ολυμπιακού (εναντίον του Λαυρίου στο ΣΕΦ) και Απόλλωνα Πάτρας (εναντίον του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Περιβόλας).

Τα 11 φάουλ είναι επίσης ισοφάριση των λιγότερων στην ιστορία για την ΑΕΚ, όπως στους αγώνες με ΑΕ Λάρισας (27/4/2007) και Πανελευσινιακό (1/3/2015).

Να σημειωθεί ότι τα λιγότερα φάουλ στην ιστορία σε έναν αγώνα είναι 10 και τα έκανε δύο φορές μάλιστα ο Πανιώνιος. Η πρώτη στις 17 Ιανουαρίου 1998 εναντίον του ΓΣ Λάρισας και η δεύτερη στις 15 Δεκεμβρίου 2001 εναντίον της Νήαρ Ηστ.

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0