Basket Talk

Ατζέντης Χεζόνια: Πάει Παναθηναϊκό ο Καντέρ!

Ατζέντης Χεζόνια: Πάει Παναθηναϊκό ο Καντέρ!

Αρραβώνας Ενές Καντέρ και Παναθηναϊκού προκύπτει σύμφωνα με τον Αμερικανό ατζέντη Κρις Χιλ ο οποίος σχολίασε μέσω twitter δημοσίευμα σχετικά με την πρόθεση του Τούρκου μπασκετμπολίστα και εσχάτως και ακτιβιστή να έρθει στην Ελλάδα!

Ο Χιλ ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην παραμείνει ο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό σπρώχνοντας τον Κροάτη να συμφωνήσει με τη ρωσική Ουνίξ Καζάν «χτύπησε» ξανά!

Σχολιάζοντας λοιπόν tweet που αφορούσε σε μία γενική είδηση περί πρόθεσης του Καντέρ να έρθει στην Ελλάδα και να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα push-backs μεταναστών στο Αιγαίο, έγραψε:

«Δηλαδή στον Παναθηναϊκό», εννοώντας πως αν ο Καντέρ αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας θα επιλέξει τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Καντέρ πριν λίγα 24ωρα έγινε ανταλλαγή από τους Μπόστον Σέλτικς στους Χιούστον Ρόκετς που όμως τον αποδέσμευσαν αμέσως! Κίνηση που δεν έχει να κάνει τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι όσο με το εξωαγωνιστικό αφού ο Καντέρ τους τελευταίους μήνες καταφέρετε με δηλώσεις και τοποθετήσεις του εναντίον της κινεζικής κυβέρνησης με την οποία οι Ρόκετς δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Καντέρ ένα χρόνο πριν με αφορμή την παρουσία του αδερφού του Κερέμ στον Κολοσσό Ρόδου είχε εκφραστεί δημόσια υπέρ του Παναθηναϊκού και μάλιστα μέσω μηνυμάτων που είχε ανταλλάξει στα social media με οπαδούς των πράσινων είχε εκφράσει την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0