Basket Talk

Απίστευτο τρολάρισμα των οπαδών των Λέικερς από τους Σακραμέντο Κινγκς! (video)

Απίστευτο τρολάρισμα των οπαδών των Λέικερς από τους Σακραμέντο Κινγκς! (video)

Σκεφτείτε το σκηνικό: Ντέρμπι αιωνίων στην Ελλάδα παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, η μία από τις δύο κερδίζει με διαφορά λίγο πριν το τέλος, οι οπαδοί της αρχίζουν να αποχωρούν και στα μάτριξ του γηπέδου τρολάρεται η αποχώρησή τους!

Επειδή εδώ είναι Βαλκάνια θα είχε ξεκινήσει εμφύλιος, στις ΗΠΑ όμως είναι ένας άλλος κόσμος. Οι Λέικερς λοιπόν έπαιξαν τα ξημερώματα εκτός έδρας με τους Σακραμέντο Κινγκς και γνώρισαν μία -ακόμα- ήττα παρουσία ουκ ολίγων φίλων τους στις εξέδρες του Golden 1 Center.

Με το ματς να έχει μπει στο τελευταίο λεπτό και τον νικητή να έχει ξεκαθαρίσει οι φίλοι των Λέικερς άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν δεόντως. Οι κάμερες γύρισαν προς τις εξόδους και συνέβη το παρακάτω.

Με «λεζάντα» EXODUS CAMERA, δηλαδή «κάμερα… εξόδου» οι Σακραμέντο Κινγκς κουνούσαν μαντήλι στους οπαδούς των μεγάλων και τρανών Λέικερς που αποχωρούσαν εν μέσω χαχανητών από τους φίλους των γηπεδούχων.

Πάντως κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και στις εξέδρες όπου έπεσαν και κάτι... ψιλές, άγνωστο για πιο λόγο, ανάμεσα σε οπαδούς. Λέγεται ότι ήταν των Λέικερς που τσακώνονταν μεταξύ τους αλλά... δεν υιοθετούμε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0