Basket Talk

Ο Τόμπσον θα ξεκινήσει βασικός μόλις επιστρέψει, σύμφωνα με τον Στιβ Κερ! (video)

Ο Τόμπσον θα ξεκινήσει βασικός μόλις επιστρέψει, σύμφωνα με τον Στιβ Κερ! (video)
Ο Στιβ Κερ δήλωσε πως μόλις ο Κλέι Τόμπσον επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις των Γουόριορς, θα τον ξεκινήσει απευθείας βασικό, καθώς δεν θέλει να... μπλέξει φέρνοντάς τον από τον πάγκο. 

Σε δηλώσεις του στην προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κερ ξεκαθάρισε πως ο Κλέι Τόμπσον θα ξεκινήσει στη βασική 5άδα της ομάδας μόλις επιστρέψει. 

«Ο Κλέι θα ξεκινήσει βασικός όταν επιστρέψει. Δεν θέλω να ρισκάρω φέρνοντάς τον από τον πάγκο». Αυτό θα φέρει σίγουρα κάποιες αλλαγές στους χρόνους συμμετοχής και στους ρόλους των υπόλοιπων παικτών, όμως ο πάντα κουλ προπονητής των «Splash Brothers», δεν έδειξε να αγχώνεται. 

«Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ερχόμενοι από τον πάγκο. Θα δούμε πως θα πάει. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχω πολλές επιλογές στα χέρια μου. Θα είναι πρόκληση. Σίγουρα ο Τόμπσον θα χρειαστεί λίγο χρόνο να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε αλλά θα το καταφέρει. 2,5 χρόνια είναι αρκετά αλλά το καλό είναι ότι δουλεύει. Δεν ξέρω αν η μέρα επιστροφής του είναι κοντά». 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0