Basket Talk

Πρίφτης: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά...»

Πρίφτης: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά...»
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός ομάδας, έστειλε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του, καθώς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί για κάποιους να χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, αλλά τα οικονομικά δεδομένα θα καθορίσουν το αν και το που θα ενισχυθεί η ομάδα του. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον αιώνιο αντίπαλο με 65-84:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, πήρε μια ξεκάθαρη νίκη. Παρά την προσπάθεια του 3ου δεκαλέπτου, που γυρίσαμε στο ματς, δεν καταφέραμε να διεκδηκίσουμε τη νίκη, καθώς στο 4ο δεκάλεπτο κάναμε χαζά λάθη και η μεγάλη διαφορά μας αδικεί. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν ανταποδίδουμε την μεγάλη υποστήριξη του κόσμου, που για άλλη μια φορά έδειξε το ήθος του. Σαφώς και προβληματίζομαι από την υπάρχουσα κατάσταση και είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω».

«Κάποιοι μπορεί να πουν ότι χρειαζόμαστε και ψηλό και γκαρντ και γενικότερα ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, όμως αυτό έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Το πρώτο σκέλος είναι αυτό και το δεύτερο έχει να κάνει με τη δουλειά που χρειάζεται καθημερινά, ώστε να υπάρξει βελτίωση. Το αν θα γίνει μία προσθήκη και το σε ποιά θέση είναι κάτι που θα καθορίσουν οι οικονομικές συνθήκες και οι δυνατότητες της ομάδας».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0