Basket Talk

Από το κακό στο χειρότερο. Ήττα και από την Ουνίξ και κατρακύλα για Παναθηναϊκό

Από το κακό στο χειρότερο. Ήττα και από την Ουνίξ και κατρακύλα για Παναθηναϊκό

Το σουτ του Ιωάννη Παπαπέτρου σχεδόν με τη λήξη βρήκε σίδερο και το φινάλε του αγώνα στο ΟΑΚΑ βρήκε την Ουνίξ Καζάν νικήτρια με 74-72 και τον Μάριο Χεζόνια να πανηγυρίζει έξαλλα με σφιγμένες γροθιές…

Σχετικά Άρθρα

Τρίτη σερί ήττα και κατρακύλα. Μετά το στραπάτσο από τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ και τον διασυρμό από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά. Έβδομη ήττα σε εννέα αγώνες και πλέον δείχνει ότι χάνει κάθε επαφή στη βαθμολογία παραμένοντας καρφωμένος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μπορούσε να πάρει τη νίκη; Έστω και την τελευταία στιγμή ναι. Θα την άξιζε; Όχι. Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη ματς είχε κακή εικόνα, έδειξε ασύνδετος, σχεδόν χαοτικός ορισμένες στιγμές του ματς, ομάδα χωρίς συνοχή και πλάνο και κρατήθηκε μέσα στο ματς χάρη στη φοβερή εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη ο οποίος είχε 14 πόντους και 17 ριμπάουντ, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση.

Οι πράσινοι λοιπόν είχαν βραχεία κεφαλή στο πρώτο ημίχρονο (24-19, 32-29, 36-35) χάρη στις ατομικές προσπάθειες του Μέικον και αντέδρασαν με τον Παπαγιάννη να κυριαρχεί στη ρακέτα όταν η Ουνίξ ξέφυγε 48-43 στα μισά της 3ης περιόδου αφού με σερί 6-0 ξαναπήρε κεφάλι με 49-48.

Η μάχη παρόλα αυτά συνεχίστηκε αφού ο Παναθηναϊκός ήταν άστοχος, έκανε λάθη με αποτέλεσμα το ματς να πάει στην τελευταία κατοχή. Η Ουνίξ προηγήθηκε με 72-70 μετά από φάουλ-φάντασμα που χρέωσε τον Παπαπέτρου η Γερμανίδα διαιτητής Πάντερ με τον Χεζόνια να βάζει τις βολές, ο Έβανς ισοφάρισε επίσης με βολές στα 54’’ με τη ρωσική ομάδα να αστοχεί αρχικά στη δική της επίθεση με τον Λορένζο Μπράουν στα 19’’ να παίρνει όμως το επιθετικό ριμπάουντ με τον Μπράουν να μη λαθεύει στη 2η προσπάθειά του γράφοντας το τελικό 74-72.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Πρίφτης δεν χρησιμοποίησε ούτε δευτερόλεπτο τον Αμερικανό γκαρντ Γιόγκι Φέρελ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πέρι 10 (2), Μέικον 14 (2), Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου 10 (2), Κασελάκης 2, Ουάιτ 7, Φλόιντ 2, Νέντοβιτς, Έβανς 4, Σαντ-Ρος 9 (1)

ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ: Σπίσου 5, Τ.Μπράουν 2, Κανάαν 15 (2), Λ.Μπράουν 13 (3), Μπράντλεϊ, Χεζόνια 9 (1), Ουζίνσκι, Τζεκίρι 8, Μέιο 7 (1), Βοροντσέβιτς 15 (2)

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0