Basket Talk

Προμηθέας – Άρης 62-82: Δεύτερη νίκη με… σεληνιασμένους Κέλι, Χάνλαν και Λόκετ έσπασε το αήττητο των Πατρινών! (video)

Προμηθέας – Άρης 62-82: Δεύτερη νίκη με… σεληνιασμένους Κέλι, Χάνλαν και Λόκετ έσπασε το αήττητο των Πατρινών! (video)

Ο Άρης επιβλήθηκε του Προμηθέα στην Πάτρα, με σκορ 82-62, και έσβησε το αρνητικό σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες με… σκληροπυρηνική άμυνα, «έσπασε» το αήττητο των Πατρινών! 

Σχετικά Άρθρα

Ο Προμηθέας υποδέχτηκε τον Άρη στο Δημήτριος Τόφαλος, για την 6η αγωνιστική της Basket League. Ήταν ο πρώτος αγώνας μετά την αποπομπή του Λουίς Κασιμίρο, με τους Πατρινούς να θέλουν να… αποδείξουν! Από την μεριά τους οι Θεσσαλονικείς, δεν είχα στη διάθεση τους τον Σταύρο Σχίζα λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και τον νεοαποκτηθέντα Αϊζάια Κάζινς!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, πέτυχε την δεύτερη νίκη για τη φετινή σεζόν (82-62), μετά από αυτή επί του Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο της χρονιάς. Με «τσαγανό» και σκληρή άμυνα, αφόπλισε τον Προμηθέα. Τα πρόσωπα τα οποία ξεχώρισαν ήταν αρκετά, καθώς Κέλι, Χάνλαν, Κάουαν και Λόκετ βρέθηκαν σε τρομερό βράδυ! 

Ο Άρης με ένα σερί 6-0 ήταν αυτός που πήρε πρώτος, προβάδισμα στο σκορ (10-18) με τον Ολιβιέ Χάνλαν να σκοράρει 9 πόντους σε λιγότερο από 6 λεπτά! Με τη σειρά τους και οι γηπεδούχοι έκαναν τη δική τους αντεπίθεση και το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ να βρίσκεται σε πλήρη ισορροπία.

Με ένα επιμέρους 10-2 ο Άρης ξανά απέκτησε το προβάδισμα, με βασικό κλειδί στην αναμέτρηση την σκληρή άμυνα. Ο Προμηθέας με τη σειρά του προσπάθησε να απειλήσει με σουτ τριών πόντων, χωρίς αποτέλεσμα καθώς το 0/10 (τρίποντα) αποτέλεσε επιθετικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους!

Οι «κιτρινόμαυροι», μετά το ημίχρονο, μπήκαν με τον ίδιο ζήλο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Έτσι στα πρώτα τέσσερα λεπτά της τρίτης περιόδου ο Άρης έφτασε σε διψήφια διαφορά πόντων (+11) για πρώτη φορά στην αναμέτρηση. Με αποφασιστικότητα και πολύ ενέργεια οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τα ριμπάουντ και στις δυο μεριές του παρκέ.

Η διαφορά των έντεκα πόντων, σε συνδυασμό με την εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως οι Πατρινοί δεν έχουν τρόπο να αλλάξουν την τροπή του αγώνα. Στο ίδιο μοτίβο, ο Προμηθέας εγκλωβίστηκε και ο Άρης άλωσε την Πάτρα!

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 30-36, 42-53, 62-82.
Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0