Basket Talk

Καστρίτης: «Για μένα τα παιδιά είναι νικητές»

Καστρίτης: «Για μένα τα παιδιά είναι νικητές»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Γιάννης Καστρίτης παρά την ήττα από την ΑΕΚ.

Όσα είπε στην ΕΡΤ ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος του αγώνα στα Άνω Λιόσια:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σήμερα κερδίσαμε το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Χωρίς υπερβολή είμαστε η ομάδα που παλεύει υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες, από την αρχή έως και τώρα.

Παίζουμε χωρίς Σχίζα, Σιδηροηλία, Νετζήπογλου.Τα παιδιά μας όμως πεθαίνουν κάθε στιγμή, για μένα είναι νικητές. Είμαι περήφανος για αυτούς».

Στη συνέντευη Τύπου ο Γιάννης Καστρίτης είπε τα εξής: «Είχαμε τον Κάουαν φορτωμένο με φάουλ από την πρώτη περίοδο και ήταν δύσκολ. Κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ μετά την πρώτη περίοδο. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να κερδίζουμε. Είμαι σίγουρος για αυτή την ομάδα, ο παίκτες ήταν πολύ στεναχωρημένοι, τους πιστεύω, η προσπάθεια είναι εκεί, οι απουσίες μας αδικούν».

Για τον Φίνκε και αν θα αντικατασταθεί δε θέλησε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση: «Είδατε την προσπάθεια της ομάδας, πως παλευέι. Ολα τα άλλα θα τα αποφασίσουμε μετά και θα συζητήσουμε αυτοί που πρέπει. Ξανά πολλά μπράβο στα παιδιά, όλος ο κόσμος μπορεί να είναι πρήφανος και να είναι σίγουρος ότι θα έρθουν και οι νίκες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0