Basket Talk

NBA: 18 πρώην παίκτες συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για οικονομική απάτη!

NBA: 18 πρώην παίκτες συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για οικονομική απάτη!
Ανάμεσά τους και 4 παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα
Αναβρασμός επικρατεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αποκάλυψε ότι 18 παλαίμαχοι παίκτες του NBA, ανάμεσα σε αυτούς και 4 που έχουν περάσει από τα ελληνικά παρκέ, είναι κατηγορούμενοι από το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης για εξαπάτηση του Σχεδίου Παροχής Υγείας και Πρόνοιας της Λίγκας. 

Πρόκειται για τους Μιλτ Παλάσιο (Καβάλα), Ρούμπεν Πάτερσον (ΑΕΚ), Τζαμάριο Μουν (Ολυμπιακός), Σι Τζέι Γουάτσον (ΠΑΟΚ) και τους Σεμπάστιαν Τέλφερ, Αντουάν Ράιτ, Ντάριους Μάιλς, Έντι Ρόμπινσον, Γκρέγκορι Σμιθ, Γκλεν Ντέιβις (σσ. πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς το 2008), Τέρενς Γουίλιαμς, Άλαν Άντερσον (σσ. στην Ευρώπη αγωνίστηκε με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα), Τόνι Άλεν, Σάνον Μπράουν, Γουίλ Μπάινουμ, Μέλβιν Έλι, Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς και Τόνι Ρότεν. 

Όπως αναφέρει σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του το NBC, οι 18 κατηγορούμενοι έδιναν στη Λίγκα πλαστές αποδείξεις για ιατρικές και οδοντιατρικές δαπάνες στις οποίες δεν υποβλήθηκαν ποτέ, με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 4 εκατομμύρια δολάρια! 

Οι πράξεις τους αφορούν την περίοδο από το 2018 έως το 2020, με τον Τέρενς Γουίλιαμς να θεωρείται ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

nba_defraud.jpg

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0