Basket Talk

Δημήτρης Πρίφτης: «Δεν έχω να πω πολλά. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο!»

Δημήτρης Πρίφτης: «Δεν έχω να πω πολλά. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο!»

O Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε ντροπιαστικό το δεύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού, ενώ ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε την προσπάθεια της ομάδας και της διοίκησης για τη δύσκολη χρονιά του Άρη.

Ο Άρης κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 81-71 και έπειτα από ολική ανατροπή από το -19. Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε δηλώσεις στην ΕΡΤ κατά τις οποίες σχολίασαν την εικόνα των παικτών τους.

Ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε πως αισθάνθηκε ντροπή για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Άρη.

Αναλυτικότερα: «Δεν έχω να πω πολλά. Ελάχιστες λέξεις βγαίνουν από το στόμα μου. Ντροπή. Ντροπή γι’ αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο είναι αδικαιολόγητο και ανεξήγητο επίσης. Συγχαρητήρια στον Άρη. Είναι γνωστό ότι όταν ένα παιχνίδι είναι κλειστό σ’ αυτό το γήπεδο στο τέλος μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος. Αυτό έγινε. Λυπάμαι για την εικόνα που είχαμε σήμερα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αισθάνομαι ντροπή. Σα να μην είχαμε καθόλου αξιοπρέπεια στο δεύτερο ημίχρονο».

«Μπράβο στον Άρη, έπαιξε ψυχωμένα, έβγαλε ενέργεια και στην πραγματικότητα δεν είχε τίποτε να χάσει απέναντί του. Ήταν αποτελεσματικός κι αυτό ενίσχυσε την επιθετικότητά του». Σχετικά με τη βράβευσή του από την ΚΑΕ Άρης, απάντησε… «πολλές στιγμές και πολλά πράγματα άρχισαν από αυτό το γήπεδο. Αυτό που συνέβη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν ήταν ευχάριστο για μένα και ειδικά το τέλος».

O Γιάννης Καστρίτης σε δηλώσεις του μετά την θριαμβευτική εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Παναθηναϊκό, θέλησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και στάθηκε στην προσπάθεια του κλαμπ να παραμείνει ενωμένο.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε:  «Είναι ξεκάθαρο ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θέλουμε, όπως δουλεύουμε. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος να γυρίσουμε πίσω χωρίς ίχνος δύναμης από την υπερπροσπάθεια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, κατέθεσαν ψυχή σήμερα.

Είναι καταδικασμένη αυτή η ομάδα να κερδίζει όταν παίζει παραπάνω από τις δυνάμεις της, όταν είναι ακόμη και στο 90% μπορεί να χάνει από όλους. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια σε διοικητικό επίπεδο. Και μόνο το ότι είμαστε στο παρκέ είναι ένας τίτλος. Κάθε μέρα είναι ημέρα επιβίωσης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0